PP360® HardCups zetten de nieuwe standaard

Meermalig gebruik in plaats van wegwerp

Kies je voor herbruikbare bekers, dan kies je voor hardcups, gemaakt van polypropyleen (PP). Dit materiaal heeft een tikkeltje melkachtig kleur, beschadigd minder snel en gaat langer mee. Met de stijgende vraag naar duurzame oplossingen, zal de vraag naar meermalige bekers de komende jaren verder groeien. Tot voor kort was het aanbod enigszins schraal. Maar met de lancering van PP360® cups hebben we er een sterk verbeterde hardcup bij. Ontwikkeld met en voor organisatoren van festivals en evenementen, en voorzien van de beste features! De combinatie met hun efficiënte- en duurzame was-systemen, maakt deze PP360® beker tot het allerbeste hardcup-aanbod van dit moment.

 


Innovatieve features, drinkt als een ‘fluitje’

Meermalige PP360® bekers zijn sterk verbeterd ten opzichte van het bestaande aanbod hardcups. De eerste twee versies zijn inmiddels gelanceerd (0,2L + 0,25L) en voorzien van meerdere unieke, innovatieve features. De bekers zijn uitgevoerd met een fijne, meer afgeronde drinkrand. Dat voelt een stuk beter aan en drinkt prettiger. In het kader van duurzaamheid is het bekergewicht een belangrijk thema. Door op een slimme manier te werken met verschillende wanddiktes, zijn we erin geslaagd het gewicht van de beker aanzienlijk terug te brengen. We besparen tot 20% op materiaal, zonder dat dit ‘voelbaar’ ten koste gaat van de kwaliteit/stevigheid van de beker. De bodem van de hardcup is voorzien van een unieke 360° stapelrand. Dat geeft niet alleen optisch een mooi beeld (een bodem met ziel), maar de cups zijn hierdoor ook uitstekend nestbaar (van de stapel te halen). Bovendien is deze stapelrand zo gepositioneerd dat de stapelhoogte flink wordt verminderd. Hierdoor gaan er zo’n 20% meer cups in een doos/korf. PP360® bekers zijn verder voorzien van een zo goed als vlakke bodem, dit ter voorkoming van schimmelvorming.

PP360® bekers: 100% veilig!

PP360® herbruikbare drinkbekers gaan de wegwerpcultuur tegen. Ruim 90% van de bekers wordt na gebruik ingeleverd bij de bar of ander inzamelpunt. En gelukkig kan met de nieuwste technieken de laatste beker inmiddels op een heel eenvoudige en snelle manier worden terugbetaald. Dus geen gedoe meer met grote hoeveelheden kleingeld. Maar hoe goed deze meermalige bekers ook worden ingezameld, een volledig brandschoon festivalterrein blijft een utopie. Een klein deel komt alsnog op de grond terecht en wordt vertrapt. In bijna alle gevallen treedt er dan versplintering op, wat een behoorlijk veiligheidsrisico met zich meebrengt. PP360® hardcups zijn daarom gemaakt van onbreekbaar, semi-transparant polypropyleen (PP). Bij blootstelling aan geweld vervormt (plooit) weliswaar de beker, maar ze versplintert niet en dat is wel net zo veilig. PP360® hardcups zijn bovendien volledig ‘raptap compatible’. De hoge omloopsnelheid van bier blijft gegarandeerd.

Klaar voor het festivalseizoen 2022, samen met Cupstack

Het huren van de beste, meest duurzame hardcups is nog nooit zo makkelijk geweest. Stevige, prettig drinkende PP360® hardcups huur je eenvoudig bij Cupstack in Nieuwegein. Ze bezorgen de cups op iedere gewenste locatie in Nederland. En na afloop worden de bekers weer opgehaald voor duurzame reiniging en hergebruikt. Het team bestaat uit professionals uit de evenementenbranche. Zij kennen de uitdaging om een duurzaam imago neer te zetten en de kosten te beperken.

Voor meer informatie: Cupstack BV
T: 030 – 207 2555

E: info@cupstack.nl

Meer informatie over PP360® hardcups, professionele reiniging of hergebruik?

Ali Keskin, Accountmanager Events. Telefoon: 06-29413097. Of mail! akeskin@bordex.nl

Wil je meer informatie ontvangen of een afhaling inplannen?

Neem dan direct contact met ons op.