Bierbekers Laser Graveren?

PET/PET360 bierbekers bedrukken zonder inkt?

PET/PET360 bekers bedrukken, maar bij voorkeur zonder inkt? Lasergraveren is de nieuwe, slijtvaste én duurzame oplossing om single-use bekers snel en relatief goedkoop te personaliseren. Lasergraveren biedt veel ontwerp vrijheid en geeft een fascinerend (mat)effect. Perfect voor teksten en logo’s, ook met fijne contouren en details. Geen instelkosten, en het prijsniveau is vergelijkbaar met een standaard twee-kleuren bedrukking. Het grootse voordeel van lasergraveren is dat er geen (potentieel vervuilende) inkten aan worden toegevoegd. 0% inkt, dus altijd 100% recyclebaar! Leverbaar vanaf 50.000 bekers, maar binnenkort ook in kleinere oplages (vanaf 5.000 bekers) beschikbaar. Geïnteresseerd? Bel Ali Keskin. 06-29413097.